Ga naar hoofdinhoud
9,1
Klanten vertellen
Bekijk beoordelingen

Kinderalimentatie berekenen

Kinderalimentatie berekenen is maatwerk. Laat je tijdens de echtscheiding dan ook altijd begeleiden door een onafhankelijk specialist. Kinderalimentatie wordt -net als partneralimentatie- gebaseerd op twee pijlers: behoefte en draagkracht. Voor het bepalen van de behoefte en de draagkracht zijn er…

Lees meer

Scheiden van tafel en bed

Scheiden van tafel en bed is een optie indien je gescheiden van elkaar wilt gaan leven, maar nog wel met elkaar getrouwd wilt blijven.
Lees meer

Huwelijkse voorwaarden

Door huwelijkse voorwaarden of partnerschapsvoorwaarden op te stellen, kun je andere afspraken maken over de bezittingen en schulden. In hoofdlijnen zijn er drie soorten huwelijkse voorwaarden.
Lees meer

Gemeenschap van goederen

Wanneer je trouwt, geldt automatisch de wettelijke gemeenschap van goederen. Er is echter een verschil tussen een huwelijk gesloten voor of na 1 januari 2018.
Lees meer

Conversie van het pensioen

Bij conversie van het pensioen wordt de aanspraak op het pensioen van jouw ex-partner omgezet in een eigen ouderdomspensioenaanspraak. Wat zijn de voor- en nadelen?
Lees meer

Wat is co ouderschap?

Wat is co ouderschap? Je bent co ouders als je beiden het ouderlijk gezag hebt en je de feitelijke verzorging en opvoeding van de kinderen gelijk verdeelt.
Lees meer

Scheiden als ondernemer

Scheiden als ondernemer kan eenvoudig zijn. Vaak is scheiden als ondernemer echter complexer. Deskundige en onafhankelijke begeleiding is dan essentieel.
Lees meer
Back To Top