Ga naar hoofdinhoud

Wie zijn wij?

Easy Echtscheiding is een concept van Raad & Daad, Advies & Mediation B.V. Sinds 2006 begeleiden wij cliënten bij het regelen van de echtscheiding en de gevolgen daarvan. Wij doen dit met een jong team van gespecialiseerde MfN-registermediators. Wij werken binnen de gehele Randstad en Noord-Brabant vanuit twaalf vestigingen.

Hoogste Kwaliteit

Raad & Daad, Advies & Mediation B.V. is gespecialiseerd in de begeleiding en afwikkeling van de echtscheiding. Kwaliteit wordt bereikt door investeringen in opleiding, specialisatie en door zeer veel ervaring. Zo begeleidt iedere mediator ten minste honderd echtscheidingen per jaar. Tevens hebben onze mediators vergaande kennis van alle bijbehorende juridische aspecten, financiën, belastingen en ouderschapsregelingen. Hierdoor kunnen wij de hoogste kwaliteit leveren.

Laagste Kosten

De Easy Echtscheiding is een uniek concept om een eenvoudige scheiding tegen de laagst mogelijke kosten te realiseren. Maar ook als het iets minder eenvoudig is kunnen wij de echtscheiding middels mediation tegen lage kosten verzorgen. Wij zijn namelijk geen advocatenkantoor. Hierdoor blijven de kosten lager. Maar wij doen meer om de kosten laag te houden. Door onze specialisatie en ervaring kunnen wij de scheiding op een effectieve manier realiseren. Bovendien gaan wij slim om met vaste kosten. Wij hebben geen groot kantorennet maar twaalf strategisch over het land verspreide kantoren. Vanuit deze kantoren bedienen wij onze cliënten in de gehele Randstad, Zuid en Midden Nederland. Gesprekken vinden plaats op een van onze kantoren of bij u aan huis. Mede door bovenstaande kunnen wij zeer scherpe tarieven rekenen.

Daarnaast zijn al onze medewerkers gecertificeerd MfN-registermediator. Tevens werken wij, als één van de weinige mediators in Nederland, samen met de Raad voor Rechtsbijstand samen op basis van High Trust. Hierdoor kun je, wanneer je aan de gestelde voorwaarden voldoet, scheiden met subsidie. In dat geval hoef je slechts een eigen bijdrage van € 59,- of € 117,- per persoon te betalen.

Werkgebied

Wij zijn werkzaam in heel Nederland. Door de exclusieve samenwerking met De Hypotheker -de grootste en bekendste onafhankelijke hypotheekadviseur van Nederland- hebben wij altijd een kantoor bij jullie in de buurt.

De samenwerking met De Hypotheker zorgt ervoor dat jullie al tijdens het proces duidelijk hebben hoeveel je kunt lenen voor een woning en wat de woonlasten na de scheiding zullen zijn; dit biedt duidelijkheid.

Back To Top
Zoeken