Ga naar hoofdinhoud
9,1
Klanten vertellen
Bekijk beoordelingen

Alleen de advocaat kan een verzoek tot echtscheiding indienen bij de rechtbank. Ons kantoor werkt hiervoor samen met een gerenommeerd advocatenkantoor. Door deze samenwerking kunnen wij de echtscheiding snel, vakkundig en tegen lage kosten verzorgen.

Ons kantoor stuurt het getekende echtscheidingsconvenant en het eventuele ouderschapsplan door naar het advocatenkantoor. Tevens sturen wij hierbij een recent afschrift van de huwelijksakte en van de geboorte akte van minderjarige kinderen mee. Deze stukken dienen jullie zelf op te vragen bij de gemeente waar je bent getrouwd of waar de kinderen zijn geboren.

Wanneer de advocaat het echtscheidingsconvenant en het eventuele ouderschapsplan heeft ontvangen, zal deze het verzoekschrift tot echtscheiding opstellen. In dit verzoekschrift wordt de rechtbank gevraagd de echtscheiding uit te spreken en het echtscheidingsconvenant en het eventuele ouderschapsplan onderdeel uit te laten maken van de beschikking. De advocaat dient vervolgens namens jullie het verzoek tot echtscheiding in bij de rechtbank.

Afspraak maken?

Wil je meer informatie of een afspraak maken? Neem vrijblijvend contact op.
Back To Top
Zoeken