skip to Main Content
8.5
Klanten vertellen
Bekijk beoordelingen

Wij vinden het belangrijk dat u vooraf weet wat de kosten van de echtscheiding zullen zijn. Daarover zijn wij dan ook zo transparant mogelijk. De kosten van de echtscheiding zijn echter niet voor iedereen gelijk. Om die reden willen wij eerst een beter beeld van uw situatie krijgen. Voor een kostenindicatie op maat vult u het formulier op de website in of neemt u telefonisch contact op.

Onze mediators zijn gecertificeerd MfN-Registermediator en werken, als één van de weinige mediators in Nederland, samen met de Raad voor Rechtsbijstand op basis van High Trust. Hierdoor kunt u, wanneer u aan de gestelde voorwaarden voldoet, scheiden met subsidie waardoor u slechts een eigen bijdrage van € 54,- of € 107,- per persoon hoeft te betalen.

Easy Echtscheiding

Voor zeer eenvoudige echtscheidingen of de “Easy Echtscheiding” hebben wij een speciale regeling. De volledige scheiding wordt hierbij verzorgd voor een vaste lage prijs.

Scheiden met Mediation

U krijgt eerst telefonisch een gerichte kostenindicatie op maat. U weet dan al ongeveer wat u kunt verwachten qua kosten. Aan het einde van het eerste gesprek hebben wij een goed beeld van de gehele situatie. Wij doen u dan een voorstel voor een totaalprijs. Deze prijs bevat ook de kosten van de advocaat, de rechtbank en de BTW. U weet dan exact waar u aan toe bent en komt achteraf niet voor verrassingen te staan.

Alleen Scheiden

Een groot voordeel ten opzichte van Scheiden met Mediation is dat uw eigen adviseur en de adviseur van de wederpartij de emoties uit de onderhandeling halen. Hierdoor wordt in complexere scheidingen effectiever resultaat bereikt.

In het geval dat u ervoor kiest Alleen te Scheiden hanteren wij een uurtarief. Raad & Daad, Advies & Mediation B.V. is uw aanspreekpunt, adviseert, onderhandelt en maakt contracten en processtukken. Dat is verreweg het grootste deel van de werkzaamheden. Deze werkzaamheden worden tegen het lagere tarief van Raad & Daad, Advies & Mediation B.V. uitgevoerd. Is er sprake van een zitting bij de rechtbank, dan zal onze advocaat u daar vertegenwoordigen. Dit is slechts een klein deel van het werk.

U krijgt vooraf telefonisch een kostenindicatie op maat.

Back To Top
×Close search
Zoeken