Ga naar hoofdinhoud
9,1
Klanten vertellen
Bekijk beoordelingen

Wij vinden het belangrijk dat je vooraf weet wat de kosten van de echtscheiding zullen zijn. Daarover zijn wij dan ook zo transparant mogelijk. De kosten van de echtscheiding zijn echter niet voor iedereen gelijk. Om die reden willen wij eerst een beter beeld van jullie situatie krijgen. Voor een kostenindicatie op maat vul je het formulier op de website in of neem je telefonisch contact op.

Onze mediators zijn gecertificeerd MfN-Registermediator en werken, als één van de weinige mediators in Nederland, samen met de Raad voor Rechtsbijstand op basis van High Trust. Hierdoor kun je, wanneer je aan de gestelde voorwaarden voldoet, scheiden met subsidie. Hierdoor hoef je slechts een eigen bijdrage te betalen van € 59,- of € 117,- per persoon.

Easy Echtscheiding

Voor zeer eenvoudige echtscheidingen of de “Easy Echtscheiding” hebben wij een speciale regeling. Door samen alle afspraken te maken, zonder inhoudelijke begeleiding, kunnen de kosten laag blijven. De volledige scheiding wordt hierbij verzorgd voor een vaste lage prijs.

Scheiden met Mediation

Als je kiest om te scheiden met mediation krijg je altijd vooraf een gerichte kostenindicatie op maat. Je weet dan al ongeveer wat je qua kosten kunt verwachten. Aan het einde van het eerste gesprek hebben wij een goed beeld van de gehele situatie. Wij doen dan een voorstel voor een totaalprijs. Deze prijs bevat ook de kosten van de advocaat, de rechtbank en de BTW. Jullie weten dan exact waar je aan toe bent en komt achteraf niet voor verrassingen te staan.

Neem vrijblijvend contact op voor een kostenindicatie op maat

Back To Top
Zoeken