Ga naar hoofdinhoud
8,9
Klanten vertellen
Bekijk beoordelingen

Wie ben ik

Ik ben geboren en getogen in Rotterdam; de stad waar ik nog altijd woon, samen met mijn vrouw en drie kinderen. Ik ben medeoprichter en eigenaar van Raad & Daad, Advies & Mediation B.V.

Als MfN-registermediator ben ik gespecialiseerd in het echtscheidings- en alimentatierecht. Ook maak ik onderdeel uit van de werkgroep van de gemeente Rotterdam welke zich het doel heeft gesteld escalerende vechtscheidingen te voorkomen.

Mijn stijl en expertise

Ik ben werkzaam op onze vestigingen in Rotterdam en Rijswijk. Als mediator zal ik jullie op onafhankelijke wijze begeleiden gedurende het hele proces. Ik informeer jullie over jullie rechten en plichten maar ben vooral geïnteresseerd in jullie wensen. Als juridisch en fiscaal specialist help ik jullie bij het maken van goede, weloverwogen afspraken. Hierbij stel ik zowel jullie belang als dat van de kinderen centraal. Door goed te luisteren, oog te hebben voor zowel de emotionele als de zakelijke kant van de echtscheiding en -daar waar mogelijk- met gevoel voor humor help ik jullie en de kinderen bij het maken van een nieuwe start.

Back To Top