8.5
Klanten vertellen
Bekijk beoordelingen

Beoordelingen Easy Echtscheidingen

8,5
544 beoordelingen
Totaal oordeel: 8,5
Deskundigheid: 8,6
Klantvriendelijkheid: 8,7
Betrokkenheid: 8,3
Afspraken nakomen: 8,7
Communicatie: 8,5
Advies: 8,4
Prijs-/ kwaliteitverhouding: 8,5
95% beveelt Easy-Echtscheiding aan

Over ons

Welkom op de pagina van Klantenvertellen van Raad & Daad, Advies & Mediation B.V. en Easy Echtscheiding. Na het sluiten van ieder dossier vragen wij onze cliënten aan te geven hoe zij onze dienstverlening hebben ervaren. Op deze manier kunt u zien of onze werkwijze aansluit bij uw wensen. Raad & Daad, Advies & Mediation B.V. is sinds 2006 gespecialiseerd in het oplossen van geschillen door mediation en het geven van juridisch en fiscaal advies. Easy Echtscheiding is een concept van Raad & Daad. Met een ervaren team van gecertificeerde adviseurs & mediators begeleiden wij jaarlijks vele honderden cliënten bij het discreet oplossen van geschillen.

Met Raad & Daad staan wij u bij om een oplossing te vinden voor uw geschil - met een focus op resultaat.


J uit Den Haag
19-10-2018
Totaal oordeel
10,0
Aanbeveling: ja
Positieve ervaring:
Altijd vriendelijk, zakelijk en vertrouwd om mee te spreken. Veel aan advies gehad en fijn met de snelle afhandeling en goed proces
Totaal oordeel10,0
Deskundigheid10,0
Klantvriendelijkheid10,0
Betrokkenheid10,0
Afspraken nakomen10,0
Communicatie10,0
Advies10,0
Prijs-/ kwaliteitverhouding10,0
G.J. uit Krimpen aan de Lek
19-10-2018
Totaal oordeel
7,0
Aanbeveling: ja
Positieve ervaring:
efficiente en professionele begeleiding bij de afhandeling van het hele traject. Er wordt ruim tijd geboden voor vragen en/of nadere informatie tijdens de gesprekken.
Verbeterpunten:
Buiten de afspraken is het contact met de adviseur lastig. Meer persoonlijke begeleiding zou meerwaarde creëren. Verwezen wordt naar secretariaat maar deze is niet meer dan een doorgeefluik. Er was nog een vraag over een clausule, hier is verder geen antwoord meer op gegeven en wij hebben naar eigen inzicht hiervoor een oplossing bedacht. Wat meer begeleiding hierin had het servicepakket naar een hoger niveau gebracht.
Totaal oordeel7,0
Deskundigheid7,0
Klantvriendelijkheid6,0
Betrokkenheid6,0
Afspraken nakomen5,0
Communicatie4,0
Advies5,0
Prijs-/ kwaliteitverhouding7,0
J.J. uit Heerhugowaard
18-10-2018
Totaal oordeel
10,0
Aanbeveling: ja
Positieve ervaring:
Marijn, had alle begrip voor ons en loodste ons er netjes doorheen. Na afloop hadden we en er goed gevoel hoe raar het ook klinkt maar Martijn weet wat ik bedoel. Hij dacht werkelijk aan alles, mijn oor aandoening wat der d rede was van de stap die we moesten zetten en was betrokken bij de situatie waar we in zaten.
Hij bekeek alle mogelijkheden en was prettig om mee te praten en luisteren.

Met vriendelijke groet,

Jon Top
Verbeterpunten:
Ga zo door.
De enige rede die ik zou kunnen bedenken is de locatie, maar waar het om ging was een 10
Totaal oordeel10,0
Deskundigheid10,0
Klantvriendelijkheid10,0
Betrokkenheid10,0
Afspraken nakomen10,0
Communicatie10,0
Advies10,0
Prijs-/ kwaliteitverhouding10,0
JP uit Rotterdam
18-10-2018
Totaal oordeel
9,0
Aanbeveling: ja
Positieve ervaring:
Deskundig, snel en goede prijs-kwaliteit
Totaal oordeel9,0
Deskundigheid9,0
Klantvriendelijkheid9,0
Betrokkenheid9,0
Afspraken nakomen9,0
Communicatie9,0
Advies9,0
Prijs-/ kwaliteitverhouding9,0
RvdL uit Rotterdam
18-10-2018
Totaal oordeel
9,0
Aanbeveling: ja
Positieve ervaring:
Deskundige, empathische en neutrale mediator. Wij kijken met een goed gevoel terug op de mediation!
Totaal oordeel9,0
Deskundigheid9,0
Klantvriendelijkheid10,0
Betrokkenheid9,0
Afspraken nakomen10,0
Communicatie9,0
Advies9,0
Prijs-/ kwaliteitverhouding9,0
JW uit ja
18-10-2018
Totaal oordeel
9,0
Aanbeveling: ja
Totaal oordeel9,0
Deskundigheid9,0
Klantvriendelijkheid10,0
Betrokkenheid10,0
Afspraken nakomen9,0
Communicatie9,0
Advies9,0
Prijs-/ kwaliteitverhouding9,0
J.V. uit ja
04-10-2018
Totaal oordeel
9,0
Aanbeveling: ja
Positieve ervaring:
Ondanks de bijna agressieve houding van mijn ex partner toch haar werk voortgezet en ons van raad voorzien.
Verbeterpunten:
Geen...ga zo door
Totaal oordeel9,0
Deskundigheid9,0
Klantvriendelijkheid10,0
Betrokkenheid9,0
Afspraken nakomen9,0
Communicatie9,0
Advies10,0
Prijs-/ kwaliteitverhouding10,0
Gj uit Amersfoort
04-10-2018
Totaal oordeel
10,0
Aanbeveling: ja
Positieve ervaring:
Prima geholpen
Verbeterpunten:
Geen
Totaal oordeel10,0
Deskundigheid10,0
Klantvriendelijkheid10,0
Betrokkenheid10,0
Afspraken nakomen10,0
Communicatie10,0
Advies10,0
Prijs-/ kwaliteitverhouding7,0
FAJM uit Den Haag
03-10-2018
Totaal oordeel
10,0
Aanbeveling: ja
Positieve ervaring:
Top, we gaan nog steeds door een deur
Verbeterpunten:
Voor mij niet
Totaal oordeel10,0
Deskundigheid10,0
Klantvriendelijkheid10,0
Betrokkenheid10,0
Afspraken nakomen10,0
Communicatie10,0
Advies10,0
Prijs-/ kwaliteitverhouding8,0
DM uit Den Haag
03-10-2018
Totaal oordeel
10,0
Aanbeveling: ja
Positieve ervaring:
We zijn officieel gescheiden en nog steeds vrienden
Verbeterpunten:
Niet in ons geval
Totaal oordeel10,0
Deskundigheid10,0
Klantvriendelijkheid10,0
Betrokkenheid10,0
Afspraken nakomen10,0
Communicatie10,0
Advies10,0
Prijs-/ kwaliteitverhouding10,0

Zoeken