8.5
Klanten vertellen
Bekijk beoordelingen

Beoordelingen Easy Echtscheidingen

8,5
599 beoordelingen
Totaal oordeel: 8,5
Deskundigheid: 8,5
Klantvriendelijkheid: 8,7
Betrokkenheid: 8,3
Afspraken nakomen: 8,7
Communicatie: 8,5
Advies: 8,4
Prijs-/ kwaliteitverhouding: 8,5
94% beveelt Easy-Echtscheiding aan

Over ons

Welkom op de pagina van Klantenvertellen van Raad & Daad, Advies & Mediation B.V. en Easy Echtscheiding. Na het sluiten van ieder dossier vragen wij onze cliënten aan te geven hoe zij onze dienstverlening hebben ervaren. Op deze manier kunt u zien of onze werkwijze aansluit bij uw wensen. Raad & Daad, Advies & Mediation B.V. is sinds 2006 gespecialiseerd in het oplossen van geschillen door mediation en het geven van juridisch en fiscaal advies. Easy Echtscheiding is een concept van Raad & Daad. Met een ervaren team van gecertificeerde adviseurs & mediators begeleiden wij jaarlijks vele honderden cliënten bij het discreet oplossen van geschillen.

Met Raad & Daad staan wij u bij om een oplossing te vinden voor uw geschil - met een focus op resultaat.


PK uit Almere
18-04-2019
Totaal oordeel
8,0
Aanbeveling: ja
Positieve ervaring:
In deze moeilijke periode voor mij was ik erg blij met de hulp van Gaby. Ze luisterde goed en gaf goede adviezen, ik ben blij dat we voor mediation hebben gekozen.
Verbeterpunten:
Soms was de reactietijd iet wat langzaam.
Verder wil je als je in zo een traject zit alles zo snel mogelijk hebben gedaan. De tijd tot de eerste afspraak vond ik lang duren, maar dat is misschien persoonlijk.
Totaal oordeel8,0
Deskundigheid9,0
Klantvriendelijkheid9,0
Betrokkenheid8,0
Afspraken nakomen7,0
Communicatie8,0
Advies8,0
Prijs-/ kwaliteitverhouding7,0
m uit Den Haag
16-04-2019
Totaal oordeel
6,0
Aanbeveling: nee
Positieve ervaring:
in principe niet super slecht of zo... maar verhouding tussen prijs en aangeboden service vind ik duur... ik had wel anders verwacht
Totaal oordeel6,0
Deskundigheid5,0
Klantvriendelijkheid6,0
Betrokkenheid5,0
Afspraken nakomen5,0
Communicatie5,0
Advies5,0
Prijs-/ kwaliteitverhouding4,0
R.a.Kardienaal uit Dordrecht
04-04-2019
Totaal oordeel
4,0
Aanbeveling: nee
Verbeterpunten:
Op tyd versturen vd stukken naar de advocaat,want daar is het bij ons verkeerd gegaan en heb de zaak 2 mnd langer geduurd dan was gepland.
Hierdoor kon mijn ex nog geen toeslagen aanvragen en dus ook niet ontvangen,hierdoor is zei in financiële problemen gekomen.
Totaal oordeel4,0
Deskundigheid4,0
Klantvriendelijkheid8,0
Betrokkenheid4,0
Afspraken nakomen2,0
Communicatie3,0
Advies4,0
Prijs-/ kwaliteitverhouding2,0
BEA uit Den Haag
02-04-2019
Totaal oordeel
8,0
Aanbeveling: ja
Totaal oordeel8,0
Deskundigheid8,0
Klantvriendelijkheid8,0
Betrokkenheid8,0
Afspraken nakomen8,0
Communicatie9,0
Advies8,0
Prijs-/ kwaliteitverhouding8,0
de heer uit Almere
02-04-2019
Totaal oordeel
9,0
Aanbeveling: ja
Totaal oordeel9,0
Deskundigheid9,0
Klantvriendelijkheid9,0
Betrokkenheid9,0
Afspraken nakomen10,0
Communicatie9,0
Advies10,0
Prijs-/ kwaliteitverhouding10,0
me uit geffen
01-04-2019
Totaal oordeel
10,0
Aanbeveling: ja
Positieve ervaring:
fantastisch geholpen zonder veel tamtam gewoon tot de point wat ik ook aangaf. bijzonder prettig.
Totaal oordeel10,0
Deskundigheid10,0
Klantvriendelijkheid10,0
Betrokkenheid10,0
Afspraken nakomen10,0
Communicatie10,0
Advies10,0
Prijs-/ kwaliteitverhouding10,0
A uit Rotterdam
01-04-2019
Totaal oordeel
8,0
Aanbeveling: ja
Positieve ervaring:
Duidelijk, snel en prettig geholpen! Prettig om in 3/4 afspraken door een scheiding te worden geloosd.
Verbeterpunten:
Geen
Totaal oordeel8,0
Deskundigheid8,0
Klantvriendelijkheid9,0
Betrokkenheid8,0
Afspraken nakomen8,0
Communicatie8,0
Advies9,0
Prijs-/ kwaliteitverhouding8,0
SALH uit Den Bosch
01-04-2019
Totaal oordeel
8,0
Aanbeveling: ja
Positieve ervaring:
Wij hadden Femke Bergmans als mediator.
Prettig contact, professioneel en deskundig.
Snelle en duidelijke communicatie en nuttige adviezen.
Verbeterpunten:
De afwikkeling met het advocatenbureau liep erg moeizaam, doordat er een document niet juist was. Hierdoor heeft de scheiding vertraging opgelopen, dit had voorkomen kunnen worden als zij dit eerder hadden aangegeven.
Totaal oordeel8,0
Deskundigheid8,0
Klantvriendelijkheid9,0
Betrokkenheid8,0
Afspraken nakomen9,0
Communicatie9,0
Advies9,0
Prijs-/ kwaliteitverhouding9,0
P J C A uit Hedel
01-04-2019
Totaal oordeel
10,0
Aanbeveling: ja
Positieve ervaring:
goede begleiding meelevend komt afspraken naar en snel alles geregeld.
Verbeterpunten:
geen
Totaal oordeel10,0
Deskundigheid10,0
Klantvriendelijkheid10,0
Betrokkenheid10,0
Afspraken nakomen10,0
Communicatie10,0
Advies10,0
Prijs-/ kwaliteitverhouding9,0
J uit Houten
01-04-2019
Totaal oordeel
9,0
Aanbeveling: ja
Positieve ervaring:
Altijd vriendelijk en deskundig advies weet waar ze mee bezig is en dat is fijn !!
Verbeterpunten:
????? Geen alles goed!!!
Totaal oordeel9,0
Deskundigheid9,0
Klantvriendelijkheid9,0
Betrokkenheid9,0
Afspraken nakomen9,0
Communicatie9,0
Advies9,0
Prijs-/ kwaliteitverhouding9,0

Zoeken