8.5
Klanten vertellen
Bekijk beoordelingen
skip to Main Content

Beoordelingen Easy Echtscheidingen

8,5
642 beoordelingen
Totaal oordeel: 8,5
Deskundigheid: 8,6
Klantvriendelijkheid: 8,7
Betrokkenheid: 8,3
Afspraken nakomen: 8,7
Communicatie: 8,5
Advies: 8,4
Prijs-/ kwaliteitverhouding: 8,5
94% beveelt Easy-Echtscheiding aan

Over ons

Welkom op de pagina van Klantenvertellen van Raad & Daad, Advies & Mediation B.V. en Easy Echtscheiding. Na het sluiten van ieder dossier vragen wij onze cliënten aan te geven hoe zij onze dienstverlening hebben ervaren. Op deze manier kunt u zien of onze werkwijze aansluit bij uw wensen. Raad & Daad, Advies & Mediation B.V. is sinds 2006 gespecialiseerd in het oplossen van geschillen door mediation en het geven van juridisch en fiscaal advies. Easy Echtscheiding is een concept van Raad & Daad. Met een ervaren team van gecertificeerde adviseurs & mediators begeleiden wij jaarlijks vele honderden cliënten bij het discreet oplossen van geschillen.

Met Raad & Daad staan wij u bij om een oplossing te vinden voor uw geschil - met een focus op resultaat.


M uit Breda
01-11-2019
Totaal oordeel
8,0
Aanbeveling: ja
Positieve ervaring:
Positief was het gesprek en uitleg van de procedure.
En de Skype gesprek was top!
Verbeterpunten:
Communicatie was om zich een voldoende,
Echter de communicatie via de mail kwam heel de tijd in mijn spam! Dat was vervellend!
Totaal oordeel8,0
Deskundigheid8,0
Klantvriendelijkheid8,0
Betrokkenheid8,0
Afspraken nakomen8,0
Communicatie6,0
Advies8,0
Prijs-/ kwaliteitverhouding10,0
s uit poeldijk
01-11-2019
Totaal oordeel
10,0
Aanbeveling: ja
Totaal oordeel10,0
Deskundigheid10,0
Klantvriendelijkheid10,0
Betrokkenheid10,0
Afspraken nakomen10,0
Communicatie10,0
Advies10,0
Prijs-/ kwaliteitverhouding10,0
RJ uit ja
20-10-2019
Totaal oordeel
8,0
Aanbeveling: ja
Positieve ervaring:
Onze adviseur was kalm en neutraal, kon ons voldoende vertellen over de keuzes waar wij voor stonden en heeft ons door de documenten geloodst. Uiteindelijk moet je ook veel zelf doen, anders red je het niet in de gesprekken.
Verbeterpunten:
Vooraf wordt aangegeven dat tot een convenant komen mogelijk is op basis van uren in de gesprekken, uiteindelijk komen er toch relatief veel uren bij die je ook moet betalen tegen een fors tarief. Dat is ergens wel te begrijpen maar ik zou het op prijs stellen als hier vooraf eerlijker en duidelijker over wordt ingelicht.
Totaal oordeel8,0
Deskundigheid9,0
Klantvriendelijkheid9,0
Betrokkenheid8,0
Afspraken nakomen9,0
Communicatie8,0
Advies8,0
Prijs-/ kwaliteitverhouding7,0
E.W.W. uit Nibbixwoud
01-10-2019
Totaal oordeel
8,0
Aanbeveling: ja
Totaal oordeel8,0
Deskundigheid8,0
Klantvriendelijkheid9,0
Betrokkenheid8,0
Afspraken nakomen9,0
Communicatie9,0
Advies8,0
Prijs-/ kwaliteitverhouding8,0
C uit Krimpen a/d Ijssel
26-09-2019
Totaal oordeel
7,0
Aanbeveling: nee
Positieve ervaring:
Fijn hoe alles is uitgelegd
Verbeterpunten:
Misschien had ik weinig geduld ,maar het ging allemaal niet zo snel en dan zit ik ook niet lekker ivm de kosten
Totaal oordeel7,0
Deskundigheid7,0
Klantvriendelijkheid7,0
Betrokkenheid7,0
Afspraken nakomen7,0
Communicatie7,0
Advies7,0
Prijs-/ kwaliteitverhouding4,0
NWL uit Den Haag
26-09-2019
Totaal oordeel
7,0
Aanbeveling: ja
Positieve ervaring:
Prima geholpen en alles naar onze eigen wensen kunnen afhandelen. Adviseur had veel geduld met ons en heeft goed geluisterd.
Verbeterpunten:
Het eerste telefonische interview was echt heel erg tijdrovend en onhandig omdat we elkaar niet goed konden verstaan met drie mensen op 1 verbinding.
Wij kregen pas twee weken later te horen dat we officieel gescheiden waren. Dus al twee weken gescheiden en toen pas kregen we een email, terwijl we van onze pensioenfondsen al bericht hadden. Zij wisten het dus eerder dan wij. Dat vonden wij echt belachelijk en slechte communicatie.
De meerkosten vonden we ook te hoog.
Totaal oordeel7,0
Deskundigheid8,0
Klantvriendelijkheid8,0
Betrokkenheid8,0
Afspraken nakomen8,0
Communicatie5,0
Advies8,0
Prijs-/ kwaliteitverhouding7,0
Ajg uit Oosterhout
26-09-2019
Totaal oordeel
8,0
Aanbeveling: ja
Totaal oordeel8,0
Deskundigheid8,0
Klantvriendelijkheid8,0
Betrokkenheid8,0
Afspraken nakomen9,0
Communicatie9,0
Advies9,0
Prijs-/ kwaliteitverhouding9,0
Pjm uit Etten-Leur
26-09-2019
Totaal oordeel
8,0
Aanbeveling: ja
Totaal oordeel8,0
Deskundigheid9,0
Klantvriendelijkheid8,0
Betrokkenheid9,0
Afspraken nakomen9,0
Communicatie8,0
Advies8,0
Prijs-/ kwaliteitverhouding7,0
C.P.W. uit Rotterdam
26-09-2019
Totaal oordeel
8,0
Aanbeveling: ja
Positieve ervaring:
Vriendelijke benadering
Totaal oordeel8,0
Deskundigheid8,0
Klantvriendelijkheid8,0
Betrokkenheid8,0
Afspraken nakomen8,0
Communicatie8,0
Advies8,0
Prijs-/ kwaliteitverhouding7,0
PJ uit Waddinxveen
14-09-2019
Totaal oordeel
9,0
Aanbeveling: ja
Positieve ervaring:
Nette afhandeling en goed advies.
Totaal oordeel9,0
Deskundigheid9,0
Klantvriendelijkheid9,0
Betrokkenheid9,0
Afspraken nakomen8,0
Communicatie9,0
Advies9,0
Prijs-/ kwaliteitverhouding8,0

Back To Top