Ga naar hoofdinhoud
9,1
Klanten vertellen
Bekijk beoordelingen

Raad & Daad Amersfoort

Het Masker 218
3823 GX Amersfoort

Echtscheiding en Mediation in Amersfoort

Scheiden voelt voor veel mensen als een sprong in het diepe: u weet niet waar u aan toe bent en alles lijkt onzeker. Het is dan fijn om te kunnen vertrouwen op een onafhankelijk deskundige die u tijdens dit proces met Raad & Daad bijstaat.

Door te kiezen voor een MfN-registermediator van Raad & Daad, Advies & Mediation B.V. bent u verzekerd van een gespecialiseerd mediator met veel ervaring. De mediator informeert u over uw rechten en plichten; dit biedt duidelijkheid. De mediator begeleidt u vervolgens bij het maken van weloverwogen afspraken en legt deze voor u vast in een echtscheidingsconvenant en een eventueel ouderschapsplan. Zo weet u dat u elkaar in de toekomst ook aan de gemaakte afspraken kunt houden. Ook zorgt de mediator ervoor dat de advocaat de scheiding namens u afwikkelt bij de rechtbank.

Scheiden met een mediator in Amersfoort is mogelijk op het kantoor van De Hypotheker aan Het Masker 218 waarmee Raad & Daad een samenwerking heeft. Indien de situatie hierom vraagt, kunnen de afspraken ook bij u thuis of middels videobellen plaatsvinden.


Scheiden en hypotheekadvies in Amersfoort

Raad en Daad heeft een exclusieve samenwerking met De Hypotheker – de grootste en bekendste onafhankelijke hypotheekadviseur van Nederland. Zo heeft u zowel een mediator als een hypotheekadviseur binnen handbereik en wordt u volledig ontzorgd tijdens het hele proces.

Onze mensen in Amersfoort
Back To Top
Zoeken