Ga naar hoofdinhoud
8,9
Klanten vertellen
Bekijk beoordelingen

Snel en Goedkoop Scheiden in Haarlem

De Easy-Echtscheiding is een concept van Raad & Daad voor mensen in Haarlem (en omgeving) die willen scheiden: een snelle procedure die u de mogelijkheid biedt de kosten van de scheiding laag te houden doordat u zelf de afspraken maakt over de kinderen, de alimentaties, de woning, de verdeling van de bezittingen en schulden en de pensioenen, zonder dat er sprake is van psychologische interventies.

 

Tegelijkertijd biedt de Easy-Echtscheiding u toch de rechtszekerheid en kwaliteit van een reguliere echtscheiding doordat u geïnformeerd wordt over de belangrijke juridische en financiële zaken en het convenant en ouderschapsplan niet zelf hoeft op te stellen. Dit zal door ons kantoor voor u worden opgesteld. Zo ziet u niets over het hoofd en weet u zeker dat alle afspraken goed zijn vastgelegd.

Neem contact met ons op en we informeren u over het proces en de kosten.

Onze contactgegevens

Bezoek & contact

Crown Business Center A. Hofmanweg5A
2031 BH Haarlem


Openingstijden

Maandag09:00 - 17:00
Dinsdag09:00 - 17:00
Woensdag09:00 - 17:00
Donderdag09:00 - 17:00
Vrijdag09:00 - 17:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Wat zeggen onze klanten


Alles super geregeld!
Goed advies, goede begeleiding, super snel, vakkundig.

Helemaal NIETS op aan te merken! een dikke 10

JJT uit Zeist

 
 Empatisch, correct en rationeel.

Zowel telefonisch overleg als persoonlijk gesprek prima.

P.G.M. uit Loenen aan de Vecht

Nadat ik online een offerte had aangevraagd, werd ik binnen een dag teruggebeld.
De informatie was uitgebreid en helder. Afspraken waren snel gemaakt en werden altijd nagekomen.
Onze echtscheiding is zeer goed en snel afgehandeld.

M.E.C. uit Zaandam

Onze diensten

Scheiden met mediation
Samen scheiden met begeleiding van een MfN-registermediator
Easy-Echtscheiding
Samen snel scheiden tegen de laagst mogelijke kosten
Scheiden en wonen
Alle informatie over uw woning met betrekking tot echtscheiden.
Ouderschapsplan
Easy Echtscheiding.nl helpt u bij het opstellen van het ouderschapsplan

Onze kosten

Wij vinden het belangrijk dat u vooraf weet wat de kosten zijn. Daarover zijn wij dan ook zo transparant mogelijk. De kosten zijn echter niet voor ieder geschil gelijk. Om die reden willen wij eerst een beter beeld van uw situatie krijgen. Voor een kostenindicatie op maat vult u het formulier op de website in of neemt u telefonisch contact op. U heeft dan op werkdagen binnen 24 uur een kostenindicatie.

Easy-Echtscheiding werkt, als één van de weinige mediators in Nederland, samen met de Raad voor Rechtsbijstand op basis van High Trust. Hierdoor kunnen wij, wanneer u aan de gestelde voorwaarden voldoet, op snelle wijze subsidie vanuit de overheid voor u aanvragen, een zogeheten toevoeging. De eigen bijdrage bedraagt in dat geval niet meer dan € 56,- of € 112,- per persoon. Meer informatie over subsidie bij mediation kunt u vinden op deze pagina.

Door een focus op kosten, daalt de kwaliteit - Door een focus op kwaliteit, dalen de kosten.

Scheiden zonder hoge kosten?

Vul onderstaand formulier in en ontvang snel en gratis een vrijblijvende offerte!


  Wij verwerken de gegevens die u aan ons verstrekt om uw vragen te beantwoorden en u te kunnen bereiken.

  Onze medewerkers op dit kantoor

   

  Martijn Sprenger

  Martijn Sprenger

  Wie ben ik

  Ik ben getrouwd en vader van twee jongens. Aan de Hoge School voor Economische Studies in Rotterdam studeerde ik af in Banking & Finance, deed een post HBO bedrijfskunde en studeerde daarna nog enkele jaren rechten aan de Erasmus Universiteit. Ik geloof in de oprechtheid van mensen. Veel conflicten bestaan als gevolg van misverstanden en het ontbreken van kennis. Ik zal jullie helpen om misverstanden op te lossen door zorgvuldig te luisteren en te onderzoeken. Daardoor ontstaat een goed klimaat om met elkaar verder te praten over de inhoud. Door mijn kennis op een begrijpelijke wijze met jullie te delen, help ik jullie om goede afspraken te maken voor de toekomst.

  Expertise en mediation stijl

  Ik ben werkzaam in de regio Amsterdam, Haarlem en Alkmaar. Door mijn financieel/juridische achtergrond en jarenlange ervaring, kan ik jullie helpen om de zaken goed op een rij te zetten. Ik maak jullie financiële situatie uit het verleden en voor de toekomst inzichtelijk. Ik kan jullie ook helpen om goede afspraken te maken over jullie woning omdat ik kennis heb van hypotheken en verzekeringen. Bovendien kan ik de jaarrekeningen begrijpen als er een onderneming is. Maar bovenal ben ik vader van twee kinderen. Daardoor weet ik hoe belangrijk het is dat ouders blijven samenwerken en dat kinderen ondanks de scheiding, trots kunnen zijn op hun papa en mama.

   

  Mr. Thea Kooijman

  Thea Kooijman

  Wie ben ik

  Wat schrijf je over jezelf als je gaat vertellen wie je bent? In ieder geval is het goed om te weten dat ik graag met mensen werk. Ik verkeer in goed gezelschap van mijn man en drie kinderen die inmiddels alle drie zijn uitgevlogen. Uit mijn ruime werkervaring weet ik dat de meeste problemen ontstaan en/of blijven bestaan door een verstoorde communicatie. Daarom vind ik het belangrijk om jullie communicatie te verbeteren of te herstellen waardoor de mediation kan slagen. Daarbij is ruimte voor emotie zonder dat jullie hierin verstrikt raken. Met mijn doelgerichte aanpak zorg ik ervoor dat er goede toekomstbestendige afspraken kunnen worden gemaakt.

  Expertise en Mediation stijl

  Sinds 2014 ben ik MfN-registermediator. Als jurist (mr.) met mijn vele jaren aan ervaring in de financiële sector ben ik prima in staat om jullie te begeleiden bij de financiële ontvlechting van jullie relatie. Met een rustige aanpak en op gestructureerde wijze help ik jullie, met kennis van zaken, door alle onderwerpen heen die op jullie van toepassing zijn. Zo nodig kan ik voor jullie de alimentatieberekeningen maken. Maar nog belangrijker is het dat jullie –indien van toepassing– een goed ouderschapsplan opstellen en vanzelfsprekend zal ik jullie daar ook bij helpen. Jullie willen toch niets liever dan dat de scheiding voor de kinderen zo rustig mogelijk verloopt? Ik verzeker jullie dat ik mijn uiterste best doe om jullie door dit lastige proces te begeleiden.

   

  Maria Honcoop

  Maria Honcoop

  Maria Honcoop heeft in 2007 de MBO opleiding toerisme afgerond aan ROC Zadkine te Rotterdam. Maria is sinds 2013 werkzaam als juridisch medewerker bij Raad & Daad, Advies & Mediation B.V. Maria is het eerste aanspreekpunt op kantoor. Indien je contact met ons opneemt voor een kostenindicatie bekijkt zij welke oplossing  het beste past bij jullie situatie. Vervolgens ontvang je van haar een kostenindicatie met een toelichting.

  Haar collega’s omschrijven Maria Honcoop als klantgericht, assertief en behulpzaam. Door haar ervaring in de toeristen branche weet zij als geen ander wat service is. Maria voelt de achterliggende emoties goed aan maar kan tevens goed inschatten wat de juridische complicaties zijn. Daarmee informeert zij cliënten gericht en adequaat over de oplossingsrichtingen die Raad & Daad te bieden heeft.

  Back To Top