Ga naar hoofdinhoud
8,9
Klanten vertellen
Bekijk beoordelingen

Scheiden in
Alkmaar

Scheiden voelt voor veel mensen als een sprong in het diepe: je weet niet waar je aan toe bent en alles lijkt onzeker. Het is dan fijn om te kunnen vertrouwen op een onafhankelijk deskundige die jullie tijdens dit proces met Raad & Daad bijstaat.

Easy-Echtscheiding is een concept van Raad & Daad, Advies & Mediation B.V. Door te kiezen voor een MfN-registermediator van Raad & Daad ben je verzekerd van een gespecialiseerd mediator met veel ervaring. De mediator informeert jullie over je rechten en plichten; dit biedt duidelijkheid. De mediator begeleidt jullie vervolgens bij het maken van weloverwogen afspraken en legt deze voor jullie vast in een echtscheidingsconvenant en een eventueel ouderschapsplan. Zo weet je dat je elkaar in de toekomst ook aan de gemaakte afspraken kunt houden. Ook zorgt de mediator ervoor dat de advocaat de scheiding namens jullie afwikkelt bij de rechtbank.

Scheiden met in Alkmaar is mogelijk op ons kantoor aan de Geestersingel 27-28. Indien de situatie hierom vraagt, kunnen de afspraken ook bij u thuis of middels videobellen plaatsvinden.

Onze contactgegevens

Bezoek & contact

Geestersingel 27-28
1815 BA ALKMAAR


Wat zeggen onze klanten


Alles super geregeld!
Goed advies, goede begeleiding, super snel, vakkundig.

Helemaal NIETS op aan te merken! een dikke 10

JJT uit Zeist

 
 Empatisch, correct en rationeel.

Zowel telefonisch overleg als persoonlijk gesprek prima.

P.G.M. uit Loenen aan de Vecht

Nadat ik online een offerte had aangevraagd, werd ik binnen een dag teruggebeld.
De informatie was uitgebreid en helder. Afspraken waren snel gemaakt en werden altijd nagekomen.
Onze echtscheiding is zeer goed en snel afgehandeld.

M.E.C. uit Zaandam

Onze diensten

Scheiden met mediation
Samen scheiden met begeleiding van een MfN-registermediator
Easy-Echtscheiding
Samen snel scheiden tegen de laagst mogelijke kosten
Scheiden en wonen
Alle informatie over uw woning met betrekking tot echtscheiden.
Ouderschapsplan
Easy Echtscheiding.nl helpt u bij het opstellen van het ouderschapsplan

Onze kosten

Wij vinden het belangrijk dat u vooraf weet wat de kosten zijn. Daarover zijn wij dan ook zo transparant mogelijk. De kosten zijn echter niet voor ieder geschil gelijk. Om die reden willen wij eerst een beter beeld van uw situatie krijgen. Voor een kostenindicatie op maat vult u het formulier op de website in of neemt u telefonisch contact op. U heeft dan op werkdagen binnen 24 uur een kostenindicatie.

Easy-Echtscheiding werkt, als één van de weinige mediators in Nederland, samen met de Raad voor Rechtsbijstand op basis van High Trust. Hierdoor kunnen wij, wanneer u aan de gestelde voorwaarden voldoet, op snelle wijze subsidie vanuit de overheid voor u aanvragen, een zogeheten toevoeging. De eigen bijdrage bedraagt in dat geval niet meer dan € 56,- of € 112,- per persoon. Meer informatie over subsidie bij mediation kunt u vinden op deze pagina.

Door een focus op kosten, daalt de kwaliteit - Door een focus op kwaliteit, dalen de kosten.

Scheiden zonder hoge kosten?

Vul onderstaand formulier in en ontvang snel en gratis een vrijblijvende offerte!


  Wij verwerken de gegevens die u aan ons verstrekt om uw vragen te beantwoorden en u te kunnen bereiken.

  Onze medewerkers op dit kantoor

   

  Martijn Sprenger

  Martijn Sprenger

  Wie ben ik

  Ik ben getrouwd en vader van twee jongens. Aan de Hoge School voor Economische Studies in Rotterdam studeerde ik af in Banking & Finance, deed een post HBO bedrijfskunde en studeerde daarna nog enkele jaren rechten aan de Erasmus Universiteit. Ik geloof in de oprechtheid van mensen. Veel conflicten bestaan als gevolg van misverstanden en het ontbreken van kennis. Ik zal jullie helpen om misverstanden op te lossen door zorgvuldig te luisteren en te onderzoeken. Daardoor ontstaat een goed klimaat om met elkaar verder te praten over de inhoud. Door mijn kennis op een begrijpelijke wijze met jullie te delen, help ik jullie om goede afspraken te maken voor de toekomst.

  Expertise en mediation stijl

  Ik ben werkzaam in de regio Amsterdam, Haarlem en Alkmaar. Door mijn financieel/juridische achtergrond en jarenlange ervaring, kan ik jullie helpen om de zaken goed op een rij te zetten. Ik maak jullie financiële situatie uit het verleden en voor de toekomst inzichtelijk. Ik kan jullie ook helpen om goede afspraken te maken over jullie woning omdat ik kennis heb van hypotheken en verzekeringen. Bovendien kan ik de jaarrekeningen begrijpen als er een onderneming is. Maar bovenal ben ik vader van twee kinderen. Daardoor weet ik hoe belangrijk het is dat ouders blijven samenwerken en dat kinderen ondanks de scheiding, trots kunnen zijn op hun papa en mama.

  Back To Top