skip to Main Content
9,1
Klanten vertellen
Bekijk beoordelingen

Wie ben ik

Ik ben getrouwd en moeder van drie energieke jongens. Ik heb rechten gestudeerd aan de Universiteit van Utrecht en de Vrije Universiteit van Amsterdam. Bij de Vrije Universiteit heb ik na mijn studie gewerkt als docent. Ook ben ik werkzaam geweest als onderzoeker voor een onderzoek naar het ouderschapsplan.

In dat onderzoek heb ik veel geschreven over het belang van mediation bij scheidingen. Dit om mensen te behoeden voor kostbare, stressvolle en onnodige juridische procedures. Hierna wilde ik mij daar ook in de praktijk voor inzetten. In mijn ervaring zijn mensen veerkrachtig en met de juiste informatie en begeleiding in staat om gezamenlijk goede beslissingen te nemen over hun eigen toekomst en de toekomst van hun kinderen.

Expertise en mediation stijl

Ik ben voornamelijk werkzaam in de regio Utrecht en Almere. Ik heb onderzoek gedaan in binnen- en buitenland naar ouderschapsplannen en kindregelingen na scheiding. Hierdoor kan ik jullie helpen in jullie zoektocht naar een goede en evenwichtige verdeling van de zorg voor en de kosten van jullie kinderen. Daarin zal vooral het belang van jullie kinderen en jullie praktische situatie een belangrijke rol spelen. Daarnaast beschik ik over de juridische en fiscale kennis om de financiële gevolgen van de scheiding voor jullie helder te maken. Zo kan ik jullie goed infomeren over de mogelijkheden voor jullie woning, hypotheek en pensioenen.

Back To Top