8.5
Klanten vertellen
Bekijk beoordelingen
skip to Main Content

Als samen scheiden onmogelijk is, kunt u alleen scheiden

Een uniek arrangement met een gerenommeerd advocatenkantoor. Door een slimme verdeling van de juridische diensten, blijven kosten beheersbaar.

WAT BIEDEN WIJ?

  • Persoonlijk adviseur en aanspreekpunt
  • Analyse van uw rechtspositie
  • Bepalen en uitvoeren van de strategie
  • Voeren van onderhandelingen
  • Voorbereiden processtukken

WAT BIEDT DE ADVOCAAT?

  • Procesexpertise
  • Vertegenwoordiging tijdens rechtzitting

Meer informatie over Alleen Scheiden

Het kan voorkomen dat u het samen niet eens kunt worden over de echtscheiding en de gevolgen hiervan. Of u kunt niet meer met elkaar in gesprek; ook niet met behulp van een onafhankelijk mediator. Ook kan het zijn dat u gewoon behoefte heeft aan een eigen adviseur die alleen uw belangen centraal stelt. In dat geval kunt u alleen scheiden.

Het verdient altijd de voorkeur om in onderling overleg een regeling te treffen in plaats van uw geschil voor te leggen aan de rechtbank. U bepaalt zo zelf welke afspraken er worden gemaakt. Ook blijven de kosten op die manier beter beheersbaar. Om die reden wordt vaak alsnog geprobeerd om met de wederpartij -veelal een advocaat- een oplossing te vinden. Behoort dit niet tot de mogelijkheden, dan is de gang naar de rechter het enige alternatief.

Raad & Daad, Advies & Mediation B.V. biedt hierbij een uniek arrangement met een gerenommeerd advocatenkantoor. Met uw adviseur wordt er een analyse gemaakt van uw rechten en uw wensen. Vervolgens wordt er in overleg een plan van aanpak gemaakt. De adviseur bereidt de processtukken waarna de advocaat het verzoekschrift tot echtscheiding indient bij de rechtbank. Door een slimme verdeling van de werkzaamheden blijven de kosten zo voor u beheersbaar.

Voordat u kiest voor een procedure met een eigen adviseur of advocaat, adviseren wij u altijd eerst te onderzoeken of Scheiden met Mediation mogelijk is.

Back To Top
×Close search
Zoeken